MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ ARMYTRIX OBDII VALVETRONIC

MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ ARMYTRIX OBDII VALVETRONIC

.Jednoduchý ovladač, stisknutí tlačítka; vy rozhodujete, kdy a jak chcete být slyšet. Vracíme moc řidiči; jeden vládne všem. APP podporuje systémy Android i iOS, a to na mnoha platformách chytrých telefonů, tabletů a dalších mobilních zařízení. Z určeného zařízení můžete přesně měřit výkon vozidla v daném okamžiku.

VÝFUKOVÁ SOUSTAVA VALVETRONIC - JAK FUNGUJE
Systém Valvetronic vám dává svobodu přepínat mezi tichým a hlasitým chodem stisknutím tlačítka prostřednictvím dálkového ovladače ARMYTRIX nebo aplikace pro chytré telefony.


Systém Valvetronic můžete také nastavit do automatického režimu, který bude otevírat/zavírat výfukové ventily na základě předem stanoveného rozsahu otáček nebo turbo taktu, což lze rovněž přizpůsobit prostřednictvím aplikace pro chytré telefony.


Kromě získání možnosti flexibilního nastavení zvuku výfuku může systém Valvetronic také zlepšit jízdní vlastnosti vašeho vozu: V závislosti na vozech, úpravách a ladění, které máte, umožňuje otevření ventilů volnější proudění výfukových plynů, protože nemusí procházet žádným tlumičem výfuku. A díky tomu, že jsou ventily zavřené, může být zachován protitlak při nízkých otáčkách a zachován točivý moment, který se obvykle ztrácí u výfukových systémů s přímým potrubím bez ventilů.

3 MODES SWITCH


    • Smart Mode
 

    • Neighbor Mode
 

  • Beast Mode

FREEDOM TO SWITCH BETWEEN LOUD AND QUIET WITH THE PUSH OF A BUTTON

With the push of a button on your ARMYRIX remotes or smartphone application, you get to switch between modes upon your wish.



CUSTOMIZEABLE AUTOMATIC MODE GIVES YOU A WORRY-FREE DRIVE

The automatic mode will open/close the exhaust valves based on predetermined RPM range or turbo bar, so you don’t have to manually switch all the time – you can also customize your own automatic mode upon your preference!

MOŽNOST PŘEPÍNAT MEZI HLASITÝM A TICHÝM ZVUKEM STISKNUTÍM TLAČÍTKA.

Stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači ARMYRIX nebo v aplikaci chytrého telefonu můžete přepínat mezi režimy podle svého přání.



PŘIZPŮSOBITELNÝ AUTOMATICKÝ REŽIM VÁM ZAJISTÍ JÍZDU BEZ STAROSTÍ

Automatický režim otevírá/zavírá výfukové ventily na základě předem stanoveného rozsahu otáček nebo turbo taktu, takže nemusíte neustále ručně přepínat - můžete si také přizpůsobit vlastní automatický režim podle svých preferencí!



ZÍSKEJTE VYŠŠÍ VÝKON, NEZTRÁCEJTE TOČIVÝ MOMENT

V závislosti na vozech, úpravách a ladění, které máte, umožňuje otevření ventilů volnější proudění výfukových plynů, protože nemusí procházet žádným tlumičem. A díky zavřeným ventilům může zachovat protitlak při nízkých otáčkách a udržet točivý moment, který se u výfukových systémů s přímým potrubím obvykle ztrácí.
VYŠŠÍ VÝKON, NEZTRÁTA TOČIVÉHO MOMENTU

V závislosti na vozech, úpravách a ladění, které máte, umožňuje otevření ventilů volnější proudění výfukových plynů, protože nemusí procházet žádným tlumičem. A díky zavřeným ventilům může být zachován protitlak při nízkých otáčkách a zachován točivý moment, který se u výfukových systémů s přímým potrubím obvykle ztrácí.

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ VENTILŮ ARMYTRIX

APLIKACE ARMYTRIX SMART ASSISTANT


Mobilní aplikace ARMYTRIX se může připojit k zařízení OBDII přes Bluetooth a slouží jako dálkový ovladač pro snadné ovládání spínače ventilů a poskytuje vám sledování různých hodnot vašeho vozu v reálném čase, jako je rychlost otáčení, rychlost, palivo atd. Hodnotu otáček v automatickém režimu lze nastavit na otevírání ventilů.

App
App
App
App

INTERAKTIVNÍ TECHNOLOGIE OVLÁDÁNÍ VENTILŮ


Naše inovativní technologie Valvetronic přináší majitelům vozů nebývalou všestrannost. Vyzbrojeni naší jedinou technologií INTERACTIVE VALVE CONTROL můžete jednoduše přepínat mezi jízdními režimy OEM, ventily se automaticky otevírají/zavírají, aby odpovídaly výkonovému duchu. Řidiči mají nyní nad svou jízdou větší kontrolu než kdykoli předtím.

Napsat komentář

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.

Zobrazit další

VÝKONOSTNÍ INŽENÝRSTVÍ
Vůbec první výfukový systém s klapkovým systémem na světě.